Laatste nieuws over Netflix

Is No Te Puedes Esconder de nieuwe Spaanse hit?

Met No Te Puedes Esconder staat er een nieuwe Spaanse thrillerserie op de rol. Vanaf 24 januari verschijnt de reeks, die ook door het leven zal gaan als You Cannot Hide. Marcos Santana heeft de reeks bedacht en Alejandro Banazzo had de regie in handen, zoals hij dat ook had bij afleveringen van La Casa de Papel en La Victima Número 8.

Nieuwe identiteit in Madrid

In Spanje is No Te Puedes Esconder in het najaar uitgezonden en scoorde voorlopig een 8,0 op IMDb. Netflix heeft de wereldwijde streamingrechten aangekocht. In de thriller worden een aantal mensen gevolgd. Een verpleegster die haar leven opnieuw op de rit wil krijgen, samen met haar dochter is ze namelijk gevlucht uit Mexico om het drugsverleden van haar man uit te wissen. In Spanje neemt ze een nieuwe identiteit aan, maar ook Madrid blijkt niet veilig.

No Te Puedes Esconder op Netflix

Het spel draait daarnaast om een voormalig politieagent die een hit-man is geworden, een fotograaf met een obsessie voor de dood en een politicus met een verboden relatie. Het eerste seizoen van No Te Puedes Esconder bestaat uit tien afleveringen, deze zullen allemaal op 24 januari op Netflix verschijnen.

Bekijk de trailer van No Te Puedes Esconder

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?