Laatste nieuws over Netflix

Kunnen we de serie 24 op Netflix verwachten?

24 is één van de meest populaire series ooit en wat zou het gaaf zijn als Netflix de uitzendrechten weet te bemachtigen. Helaas is het op dit moment nog niet zover, maar is er een kans dat we op een dag wel naar 24 via Netflix kunnen kijken?

Jack Bauer

Natuurlijk kun je Kiefer Sutherland van heel veel titels kennen, maar zijn naam wordt toch wel in één adem genoemd met Jack Bauer van 24. Sutherland speelde in liefst 195 afleveringen, verdeeld over in totaal acht seizoenen.

24 op Netflix

24 is nu niet beschikbaar op Netflix, maar kunnen we deze serie wel in Nederland verwachten? Het antwoord laat zich moeilijk raden. Toen de serie nog actief was zorgden Yorin en later RTL 5 er voor dat 24 in Nederland te volgen was. 24 is een serie van televisiezender Fox en op dit moment is het Netflix nog niet gelukt om met de distributeur van 24 een overeenstemming te bereiken over de licenties van 24. Zolang dat niet het geval is zal Netflix de serie helaas ook niet mogen aanbieden.

Het kan zijn dat de rechten nog altijd bij Fox danwel RTL liggen. Zolang dat het geval is wordt het voor Netflix een lastig verhaal. Het kan ook dat 24 niet voldoende onder de aandacht is gebracht bij Netflix. De serie is inmiddels al jaren geleden gestopt. Het kan resultaat opleveren door massaal bij de streamingdienst aan te geven dat 24 hoog op de wensenlijst van de kijker staat. Dit kan middels een suggestieformulier doorgegeven worden.

Over 24

De serie 24 liep tussen 2001 en 2010. De reeks was bijzonder, omdat iedere aflevering zich in real time afspeelde. Eén minuut die werd uitgezonden, was ook daadwerkelijk één minuut. Dit leverde spannende televisie op en uiteindelijk dus liefst acht seizoenen van 24. In 2017 werd middels 24: Legacy geprobeerd de succesvolle serie nieuw leven in te blazen. De spin-off met een nieuwe special agent sloeg echter niet aan en werd na één seizoen al gecanceld door Fox.

Wil je op de hoogte gebracht worden zodra 24 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?