Laatste nieuws over Netflix

Italiaanse serie Baby krijgt derde en laatste seizoen

Baby Netflix (1)

De Netflix Original Serie Baby is verlengd voor een derde seizoen. Dat is wel gelijk het laatste seizoen, want de streamingdienst laat weten dat het Italiaanse verhaal zal worden afgerond.

Coming of age

In Baby draait het om het ‘coming of age’ verhaal van verschillende tieners. We volgen een aantal verschillende tieners die zich willen afzetten tegen de gevestigde orde. Zo zien we onder mee hoe twee tieners uit het rijke deel van Rome hun familie en klasgenoten zat zijn en besluiten een dubbelleven aan te nemen. De serie is geïnspireerd door een schandaal in Parioli uit 2013 waarbij een aantal welgestelde tieners zich lieten prostitueren om nog meer luxe spullen te kunnen kopen.

Baby seizoen 3 wordt slotstuk

Dit kalenderjaar zijn er al een aantal Europese Netflix-series waarvan het derde seizoen is besteld en direct de melding is gekomen dat dit het slotstuk wordt. Dit gaat op voor het Duitse Dark en het Deense The Rain. Baby volgt nu in dit spoor. Netflix laat weten dat het slotseizoen binnenkort zal verschijnen, waarin ieder geheim bekendgemaakt zal worden. Een exacte datum is nog niet vrijgegeven.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Baby seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?