Virgin River

Jack in shock door dit verrassende geheim in Virgin River

Het derde seizoen van Virgin River staat sinds afgelopen vrijdag op Netflix. Het is een seizoen geworden waarin Jack (Martin Henderson) heel wat meemaakt. Van één geheim raakte hij aardig gechoqueerd. Zelfs zo erg dat Martin Henderson zijn koffie bijna uitspuugde.

Let op: dit artikel bevat grote spoilers als je Virgin River seizoen 3 nog niet hebt gezien

Geheime vrouw

Jack scheen vroeger namelijk een ex-vrouw gehad te hebben genaamd Mandy. Daar moest Mel plotseling achter komen. “Ik spuugde zowat mijn koffie uit toen ik dat in het script las. Net als het grootste deel van het publiek en zeker net als Mel, was ik geschokt en verward. Ik belde showrunner Sue Tenney en ik dacht: ‘Hij was getrouwd? Waarom wist ik dat niet?’ Ik voelde me een beetje beledigd namens Mel. Waarom zou hij niet zoiets relevants hebben gedeeld?”

Naar Virgin River

Henderson kon niet uitsluiten dat we mogelijk ooit kennismaken in de serie met Mandy. “Als Mandy op zou komen dagen, zou dat de zaken nog ingewikkelder maken. Het is mogelijk met deze serie”, gaf hij toe. In de serie vertelt Jack overigens al snel dat Mandy nooit veel voor hem heeft betekend. “Er valt niet veel te vertellen. We trouwden direct na de middelbare school. Ik ging bij de mariniers en zij vroeg de scheiding aan toen ik naar Irak vertrok. Het huwelijk duurde minder dan drie maanden. Het is niet ets waar ik ooit over nadenken.”

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?