Laatste nieuws over Netflix

Jack Sheridan deelt belangrijke update over Virgin River seizoen 4

Martin Henderson, verantwoordelijk voor de rol van Jack Sheridan in Virgin River, heeft een belangrijke update gegeven over het vierde seizoen van Virgin River. De opnames daarvan zijn inmiddels al een tijdje afgerond en fans kijken dan ook reikhalzend uit naar nieuwe afleveringen. Martin Henderson blijkt achter de schermen hard bezig om alles af te maken.

Weer aan het werk

Martin Henderson deelde op Instagram een foto waarop we hem zien met een blad voor zich en op de achtergrond een scene waarin Mel te zien is. Bij de post schrijft hij: “Weer aan het werk. Seizoen 4 klaar aan het maken voor consumptie”, schrijft Henderson.

Virgin River seizoen 4 op Netflix

Het is dan ook duidelijk dat er hard wordt gewerkt aan het vierde seizoen van Virgin River. Een releasedatum daarvoor is nog niet bekendgemaakt. Nu de opnames er echter al volledig opzitten en er achter de schermen ook hard wordt gewerkt aan de afleveringen, valt het niet uit te sluiten dat het nog in de eerste helft van 2022 zover is.

Seizoen 5

Bij de aankondiging van een vierde seizoen op Netflix, werd ook duidelijk dat er ook een vijfde seizoen zou komen. Daarover bracht Alexandra Breckenridge, beter bekend als Melinda Monroe, recent slecht nieuws over naar buiten. Zo laten die opnames nog even op zich wachten. “Seizoen 5 zou in maart moeten starten, maar het is vertraagd. Ik weet niet, ik weet het echt niet. Ik hoop dat we misschien in de zomer beginnen. Het zou lijk zijn om in de zomer in Vancouver te filmen in plaats van in de winter”, vertelde zij toentertijd.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep en klets gezellig mee!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?