Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Jack uit Virgin River vol lof over Mel: “De kijkers hebben geluk”

Martin Henderson heeft zich vol lof uitgesproken over Alexandra Breckenridge. De twee vormen de hoofdrolspelers van Virgin River en zijn er mede verantwoordelijk voor dat de romantische dramaserie van Netflix zo’n groot succes is. De acteur die verantwoordelijk is voor de rol van Jack durft zelfs te stellen dat zijn co-ster een belangrijke reden is.

Vol lof

Henderson is erg te spreken over Breckenridge, die de rol van Mel vertolkt. Tegenover Glamour verklapt hij: “Ze is zo’n cool persoon en zo’n goede actrice. Ze is zo eerlijk met wie ze is en dat zie je ook terug in de serie. Ik denk dat het een groot deel is van waarom we erin geslaagd zijn om deze relatie naar de serie te brengen. Ik spreek in ieder geval voor mezelf.”

De acteur vervolgt: “Ik heb gewoon zoveel respect voor haar als persoon en als actrice. We hebben geluk, de kijkers hebben geluk.” Daarnaast blijkt Breckenridge ook een spontaan type te zijn: “Het is altijd leuk om te horen wat er op elk moment uit haar mond kan komen”, aldus Henderson.

Opnames

Henderson en Breckenridge, die in Virgin River verantwoordelijk zijn voor het koppel Jack en Mel, hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan de opnames van Virgin River. Eind november zijn die opnames volledig afgerond. Het is nu dan ook wachten tot het vijfde seizoen van Virgin River op Netflix verschijnt.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?