Trailers

Jake Gyllenhaal is 911-operator in trailer The Guilty

Nog maar een paar weekjes wachten en dan gaat The Guilty in première op Netflix! Hollywood-ster Jake Gyllenhaal speelt de hoofdrol in deze thriller, die van een alarmcentralist die zélf een mysterie op moet lossen! Netflix heeft de film nu een eerste trailer gegeven.

30 miljoen dollar!

De streamingdienst moest liefst 30 miljoen dollar aftikken om zich te verzekeren van de rechten van The Guilty, dus eigenlijk móét de thriller wel een succes worden. Alle ingrediënten zijn daarvoor aanwezig, een steracteur (Gyllenhaal) én een spannend plot.

In The Guilty krijgt agent Joe Bayler, gespeeld door Gyllenhaal, een intern onderzoek aan zijn broek als gevolg van een schietincident, waardoor hij tijdelijk in de meldkamer geplaatst wordt, waar de 911-telefoontjes (112) binnenkomen. Hij krijgt veel meldingen binnen die op niets uitdraaien en verveelt zich eigenlijk dood, totdat hij een ontzettend verontrustend telefoontje krijgt. Een vrouw vertelt namelijk dat ze precies op dat moment ontvoerd wordt, maar de verbinding wordt al snel verbroken. Bayler eigent zichzelf de schone taak toe om de dame in nood op te sporen, maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf…

“The Guilty is een bijzonder verhaal”

Antoine Fuqua is de regisseur van The Guilty en hij werkte al eerder samen met Gyllenhaal voor Southpaw. De acteur liet een tijdje geleden over de hernieuwde samenwerking weten: “Ik ben erg enthousiast om weer met Antoine te werken. Onze tijd samen tijdens Southpaw was een van de grote artistieke ervaringen van mijn carrière, en ik kan niet wachten om weer met hem op de set te staan. The Guilty is een bijzonder verhaal, en een waar we ons allemaal verbonden mee voelen.”

The Guilty is een remake van de Deense film Den skyldige uit 2018. Die film wordt behoorlijk goed gewaardeerd op ratingwebsite IMDb en is te zien bij Pathé Thuis.

Bekijk hieronder de eerste trailer van The Guilty:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?