Laatste nieuws over Netflix

Jamie Foxx maakt sitcom voor Netflix: Dad Stop Embarrassing Me

Jamie Foxx heeft op Netflix een grote kraker moet Project Power, het is zelfs de meest bekeken film op de streamingdienst in augustus. Nu gaat hij een serie maken voor Netflix, maar wel van een heel ander genre: Dad Stop Embarrassing Me.

Vader en dochter Foxx

Netflix heeft namelijk groen licht gegeven voor een sitcom. Net zoals in Project Power speelt Foxx een vader van een dochter, maar in dus een compleet andere setting. Dad Stop Embarrassing Me is gebaseerd op de relatie die Foxx in het echte leven heeft met zijn dochter Corinne Foxx. Naast de hoofdrol zal Jamie Foxx ook de productie in handen hebben. Kyla-Drew (bekend van The Good Doctor en Jessie) zal zijn dochter spelen.

In februari al in volle gang

Ook gecontracteerd zijn David Alan Grier, Porscha Coleman, Jonathan Kite, Heather Hemmens en Valente Rodriguez. Welke rollen ze zullen vertolken is nog niet duidelijk. Dad Stop Embarrassing me was in februari al volop bezig met casting, maar de productie kwam door het coronavirus stil te liggen. Nu heeft Netflix besloten om een volledig seizoen te bestellen, waarbij er nog wel een wijziging is doorgevoerd. Jim Patterson (The Ranch) was aangesteld als showrunner. Hij is inmiddels vertrokken en vervangen door Bentley Kyle Evans.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?