Laatste nieuws over Netflix

Jamie Foxx speelt vader op vampierjacht in Day Shift

Tijdens de Geeked Week heeft Netflix een kijkje achter de schermen bij de opnames van de aankomende vampierfilm Day Shift gedeeld. Op 12 augustus aanstaande gaat de nieuwe film al in première op de streamingdienst.

Vampierjager

Day Shift vertelt het verhaal van een hardwerkende vader die zijn pientere 8-jarige dochter een goed leven wil bieden. Dat doet hij echter op een opmerkelijke manier, want zijn alledaagse  zwembadschoonmaakbaan in San Fernando Valley is een dekmantel voor zijn échte bron van inkomsten: het jagen op en doden van vampiers als lid van een internationale unie van vampierjagers!

Superteam

Jamie Foxx speelt de hoofdrol in deze aankomende Netflix-film, die van de ‘hardwerkende vader’, maar ook Dave Franco, Meagan Good, Natasha Liu Bordizzo en niemand minder dan Snoop Dogg maken onderdeel uit van de cast.

Day Shift komt van de hand van regisseur J.J. Perry en vooral het team achter de schermen verdient wat meer aandacht. Chad Stahelski (bekend van de John Wick-franchise) is namelijk aan het project verbonden, evenals schrijver Shay Hatten, óók verantwoordelijk voor het script van John Wick: Chapter 3 – Parabellum en dat van Zack Snyders Army Of The Dead. Momenteel is deze scriptschrijver hard bezig met het vierde deel van John Wick. Op 12 augustus gaat Day Shift al in première op Netflix, dus nog maar twee maanden geduld! Hieronder kun je zien hoe het er achter de schermen aan toeging bij het opnemen van de film.

Bekijk de trailer van Day Shift

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?