Laatste nieuws over Netflix

Cabaretshow Jandino Asporaat exclusief op Netflix

Jandino Asporaat Hoe Dan Ook Netflix
Voor Jandino Asporaat gaat een droom in vervulling, zijn cabaretshow Hoe Dan Ook is vanaf 9 september exclusief bij Netflix te zien. De show is niet alleen in Nederland op Netflix te zien, de voorstelling wordt beschikbaar gesteld in alle 190 landen waar de streamingdienst actief is.

Het nieuws dat Jandino Asporaat Hoe Dan Ook aan Netflix heeft verkocht werd bekend gemaakt tijdens RTL Boulevard. Voor de camera vertelde de cabaretier op de voor hem kenmerkende wijze over de deal én het gevoel dat hij er bij had gekregen. “Het betekent dat ik heb gehuild, het betekent dat ik zo blij ben. En wat het technisch betekent? Ik ben de eerste Nederlander die een komediespecial heeft die exclusief te zien is op Netflix.” Ook zijn familieleden waren zeer trots op de deal. “Ik heb voor mijn familie de eerste stap op de maan gezet. Zo groot is dit. Huge!”

Er staan op Netflix meerdere cabaretshows, ook van Nederlanders. Shows van cabaretiers als Jochem Myjer, Najib Amhali en Theo Maassen zijn ook te zien. Deze shows waren eerst echter op de nationale televisie te zien en zijn niet wereldwijd beschikbaar op Netflix. Asporaat doet het anders en dat heeft ook een reden. “Televisie is aan het veranderen, de manier waarop wij kijken is aan het veranderen. Ik ben nu onderdeel daar van en dat is echt heel erg bijzonder.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?