Laatste nieuws over Netflix

Jane the Virgin seizoen 4 in april naar Netflix

Jane the Virgin seizoen 5 Netflix

We hoeven niet lang meer te wachten op Jane the Virgin seizoen 4. Lange tijd was het de vraag wanneer we het voorlaatste seizoen van de dramaserie mochten verwachten en nu heeft Netflix eindelijk duidelijkheid gegeven. Jane the Virgin keert in april terug bij Netflix voor zijn vierde seizoen. Update: Netflix heeft een nog exactere periode aangegeven!

Jane the Virgin

In Jane the Virgin draait het om Jane Villanueva. Zij heeft het plan om geen seks te hebben voor het huwelijk. Als ze toch onverwachts zwanger raakt door een medische fout, verandert haar leven volledig.

In het vierde seizoen zijn we alweer drie jaar verder sinds het begin van de serie. Jane is getrouwd, maar haar man Michael is neergeschoten tijdens hun huwelijksnacht. Hij overleeft de schietpartij en Jane heeft voor het eerst seks. Alles lijkt voor haar goed te verlopen, totdat Michael alsnog sterft aan complicaties en Jane’s leven opnieuw volledig verandert.

Voorlaatste seizoen

Het vierde seizoen is het voorlaatste seizoen van Jane the Virgin. The CW heeft vorig jaar later weten dat de serie na vijf seizoenen wordt geannuleerd. De afleveringen van dat slotseizoen gaan later deze maand van start in de Verenigde Staten en daarna is het afwachten wanneer we de episodes bij Netflix in Nederland mogen verwachten.

Binnen een week

Update: Netflix heeft op 8 april laten weten dat het vierde seizoen van Jane the Virgin binnen een week op de streamingdienst zal staan. Het enige dat nog ontbreekt is dus een exacte datum!

Jane the Virgin seizoen 4 op Netflix

Het vierde seizoen van Jane the Virgin wordt in april toegevoegd aan het aanbod van Netflix, zo heeft de streamingdienst laten weten. Een exacte releasedatum voor de zeventien nieuwe afleveringen van seizoen 4 wordt later bekend. Hieronder kun je alvast een trailer van seizoen 4 bekijken.