Laatste nieuws over Netflix

Jane the Virgin seizoen 5 eindelijk aangekondigd door Netflix

Na anderhalf jaar wachten is het zover, een nieuw seizoen van Jane the Virgin zal op Netflix verschijnen. Het is tevens het slotseizoen van de populaire reeks, want Jane the Virgin is gestopt na het vijfde seizoen. Tevens is de spin-off van de reeks voortijdig afgeblazen.

Slotseizoen Jane the Virgin

Jane Villanueva heeft een duidelijk plan voor haar leven. Ze wil absoluut geen seks voor het huwelijk. Als ze door een medische fout onverwachts zwanger raakt, staat haar leven compleet op de kop. In de laatste seizoenen heeft Jane zich steeds verder ontwikkeld en is ze zelfs getrouwd met Michael, die later overleed nadat hij werd neergeschoten en complicaties kreeg. Maar duidelijk is dat Jane al lang geen maagd meer is en haar leven er inmiddels heel anders uitziet.

September is het zover

Netflix heeft bekendgemaakt dat vanaf 27 september het volledige vijfde seizoen te zien zal zijn op de streamingdienst. Daardoor wordt september alweer een topmaand, want hierin begint ook onder meer het tweede seizoen van Undercover. Na dit vijfde seizoen is het wel klaar met Jane. Er is namelijk gewerkt aan een spin-off, maar deze is na de pilot al afgeblazen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?