Trailers

Jared Leto heeft hoofdrol in nieuwe Netflix-film The Outsider

Netflix voegt op 9 maart de film The Outsider toe aan het aanbod. In deze film van regisseur Martin Zandvliet speelt niemand minder dan Jared Leto de hoofdrol. Hij speelt een Amerikaanse krijgsgevangene die bevrijd wordt door de Yakuza.

Jared Leto

Jared Leto heeft als acteur een enorme staat van dienst. Hij schitterde bijvoorbeeld in Requiem for a Dream, maar maakte ook indruk in een bijrol in Dallas Buyers Club. Daarnaast speelde Jared Leto bijvoorbeeld ook in Suicide Squad.

Als acteur hoort Leto tot de top van Hollywood, maar daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen band. Leto is de leadzanger van Thirty Seconds to Mars. Naast Jared maakt ook zijn broer Shannon Leto en Tomo Milicevic onderdeel uit van de band, met Kings and Queens vermoedelijk als meest bekende nummer.

The Outsider op Netflix

Dat Jared Leto in The Outsider speelt is best opvallend. De Amerikaanse acteur staat er namelijk om bekend zijn rollen zorgvuldig uit te kiezen. Het verhaal van The Outsider sprak hem echter dermate aan dat hij besloot toe te happen. De opnames zijn overigens al in 2016 begonnen én afgerond, maar verschijnt nu dus pas op Netflix, terwijl er in dat jaar ook al werd gesproken over een deal. Vanaf 9 maart is The Outsider dan eindelijk te zien op Netflix.

Yakuza

The Outsider speelt zich kort na de Tweede Wereldoorlog af en Nick Lowell (Leto) is een Amerikaanse krijgsgevangene in Japan. Hij wordt uiteindelijk gered door de Yakuza, maar daar staat echter wel iets tegenover. De Japanse maffia eist dat Lowell zich bij de Yakuza voegt en hen helpt bij hun illegale praktijken. Hieronder is de trailer van The Outsider alvast te bekijken, waarna op 9 maart dus de film op Netflix verschijnt. Nieuwsgierig geworden naar de muziek uit de trailer? Onder de trailer staat het volledige nummer van Ruelle’s Madness.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?