Laatste nieuws over Netflix

Jason Bateman ‘verklapt’ releasedatum Ozark seizoen 4

De releasedatum van Ozark seizoen 4 is door Netflix nog niet bekendgemaakt, toch lijkt het erop dat we hier niet lang meer op hoeven te wachten. Hoofdrolspeler Jason Bateman heeft namelijk ‘verklapt’ wanneer de eerstvolgende episodes te zien zullen zijn. Dit deed hij in zijn eigen podcast.

Seizoen 4 Ozark in twee delen

Het vierde seizoen van Ozark is het laatste seizoen van de reeks en om het verhaal goed af te ronden wordt het een extra lang seizoen. Dat heeft wel tot gevolg dat de afleveringen in twee delen zijn gesplitst. Op het eerste deel van de vierde campagne hoeven we niet lang meer te wachten, zo is de inschatting van Bateman.

Januari gaat het los

De acteur heeft samen met collega’s Will Arnett (BoJack Horseman, Arrested Development) en Sean Hayes (Will & Grace) de podcast Smartless. Daarin sprak hij over de tijdens Tudum verschenen eerste beelden van het vierde seizoen. We zien daar Wendy en Marty Byrde bloed van hun handen wassen. Een releasedatum? Bateman verklapt dat hij denkt dat de eerste afleveringen te zien zullen zijn in januari. Een ruwe inschatting is dat vervolgens eind van de zomer of najaar 2022 de serie helemaal zal worden afgesloten.

Wil jij als eerste weten wanneer Ozark seizoen 4 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?