Laatste nieuws over Netflix

Jason Momoa in Sweet Girl, Liam Neeson en Jean-Claude Van Damme-films onthuld

Netflix heeft de eerste dag van Geeked Week gebruikt om het één en ander naar buiten te brengen over verschillende films. De streamingdienst begon met de aankondiging van Shadow and Bone seizoen 2 en schakelde daarna over naar een hele rits films met onder meer Sweet Girl met Jason Momoa.

Veel aankondigingen

Tijdens Geeked Week mogen we heel wat aankondigingen verwachten. Dag één is inmiddels achter de rug en hieronder vind je een overzicht van de films die behandeld zijn. Met onder meer alvast een sneak peek van Sweet Girl, The Last Mercenary en Kate. Daarnaast zijn van de aangekondigd films ook meteen de releasedata bekendgemaakt.

Sweet Girl – 20 augustus

Netflix trapte af met Sweet Girl waarin Jason Momoa de hoofdrol heeft. In de film volgen we een man die de dood van zijn vrouw wil wreken. Hij opent de jacht op degenen die verantwoordelijk zijn en doet er tegelijkertijd alles aan om zijn enige overgebleven gezinslid te beschermen: zijn dochter. Sweet Girl komt op 20 augustus naar Netflix.

Sweet Girl

Blood Red Sky – 23 juli

Netflix maakte ook van het event gebruik om de Duitse horrorfilm Blood Red Sky aan te kondigen. De film komt op 23 juli naar Netflix en draait om een kaping. We volgen hoe terroristen een trans-Atlantische vlucht kapen met aan boord een vrouw met ene geheimzinnige ziekte en haar zoontje. Noodgedwongen ontketent zij een duistere kracht.

The Ice Road – 25 juni

Ook van de ijskoude nieuwe actiethriller The Ice Road werd heel wat bekend. De film kent een hoofdrol voor Liam Neeson en tijdens Geeked Week werden aardig wat beelden van de film getoond. Neeson speelt in de film een vrachtwagenchauffeur die over een bevroren oceaan moet rijden om een stel mijnwerkers te redden. Het wordt al snel gezien als een onmogelijke reddingsmissie. De film staat vanaf 25 juni op Netflix.

Kate – 10 september

Vanaf 10 september is het de beurt aan de release van Kate. Nadat ze onomkeerbaar vergiftigd is, heeft een meedogenloze criminele agent minder dan 24 uur om wraak te nemen op haar vijanden en vormt daarbij een onverwachte band met de dochter van een van haar vroegere slachtoffers.

The Last Mercenary – 30 juli

Netflix pakte ook groots uit met The Last Mercenary. Met Jean-Claude Van Damme in de hoofdrol, kunnen we vanaf 30 juli aan de slag met The Last Mercenary. In de film draait het om een mysterieuze geheimagent die door zijn regering is aangeklaagd. Hij moet terugkeren naar Frankrijk wanneer zijn zoon erin wordt geluisd door een internationale terroristische organisatie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?