Laatste nieuws over Netflix

Netflix brengt Jennifer Aniston en Adam Sandler weer samen

Jennifer Aniston en Adam Sandler zullen in de Netflix Original Film Murder Mystery te zien zijn. Volgens Variety komen de twee acteurs weer samen, nadat ze in 2011 ook al eens elkaars tegenspelers waren.

Just Go with it

Jennifer Aniston en Adam Sandler waren in Just Go with it ook al samen in een film te zien. De romantische komedie uit 2011 werd miljoenen keren bekeken. Het succes van de film smaakte naar meer en volgens Variety wilden Aniston en Sandler maar wat graag weer samenwerken.

Murder Mystery met Jennifer Aniston en Adam Sandler

Netflix biedt met Murder Mystery die mogelijkheid aan Jennifer Aniston en Adam Sandler. Het wordt het zesde filmproject van Sandler voor Netflix, nadat eerder al The Do-Over, The Ridiculous 6, The Meyerowitz Stories, Sandy Wexler en The Week Of (verschijnt in april 2018) gemaakt waren. Daarmee is de samenwerking tussen Netflix en Sandler al flink uitgebreid. Toen de Hollywoodster en Netflix een deal met elkaar overeen kwamen in 2014 zou het in eerste instantie gaan om vier filmprojecten.

Zoals een echte Sandler-film betaamt, wordt ook Murder Mystery weer een komediefilm. De hoofdrollen in Murder Mystery zullen uiteraard voor Aniston en Sandler zelf zijn. Laatstgenoemde zal een agent uit New York spelen. Tijdens een vakantie met zijn vrouw (Aniston) in Europa raken ze verzeild in een bizarre situatie. Ze worden verdacht van een moord op een bejaarde miljardair. Natuurlijk zullen zij zich uit deze benarde situatie moeten zien te redden.

Workaholics

Kyle Newacheck is aan boord gehaald om Murder Mystery te regisseren. Newacheck heeft een goede naam in Hollywood en zeker als het om komedies gaat. Hij was bijvoorbeeld betrokken als co-creator bij de zeer succesvolle film Workaholics. Verder wordt het script verzorgd door James Vanderbilt. Hij was in het verleden betrokken bij onder andere Zodiac en White House Down. Wanneer Murder Mystery op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?