Laatste nieuws over Netflix

Jessica Jones op Netflix, een introductie [trailer]

Jessica Jones Netflix Marvel

Marvel’s Jessica Jones is vanaf 20 november exclusief bij Netflix te zien. Bekend is dat Jessica Jones over een gave beschikt, die niemand anders heeft. Dit zijn we gewend van Marvel, maar wat kan Jessica Jones precies en wat doet ze hier mee in haar eigen serie? Met behulp van de trailer kun je hier alvast een aardig beeld van krijgen. Een introductie van Jessica Jones.

Het verhaal is inmiddels bekend. We mogen een hoop verwachten van Marvel’s Jessica Jones, omdat Daredevil zo’n groot succes was. Daredevil was de eerste superheld van Marvel met een eigen serie op Netflix. Jessica Jones volgt hem op en na haar komen er nog twee series, over Marvel’s Luke Cage en Marvel’s Iron Fist. Daarna wordt er nog een film gemaakt, The Defenders. Hierin zullen de vier helden samenkomen. Ook deze film zal exclusief te zien zijn bij Netflix.

Trailer Jessica Jones

Nu eerst aandacht voor Jessica Jones. De komende tijd staat zij in de spotlights, want op 20 november wordt haar serie gelanceerd op Netflix. Alle dertien afleveringen zijn direct beschikbaar om te streamen. Op 23 oktober werd de officiële trailer getoond. Net als in de korte previews wordt de trailer van Jessica Jones ondersteund door de titelsong Thousand Eyes van Of Monsters And Men.

In de trailer zien we voor het eerst waartoe Jessica Jones allemaal in staat is. Zo slaat ze met gemak door deuren, kan ze auto’s tegenhouden en kan haar lichaam behoorlijk wat klappen verduren. In het hoofd van Jessica Jones zit het echter niet helemaal goed. Jessica Jones is nu namelijk een privédetective. Daarvoor was ze een superheld, maar nadat ze langdurig werd gegijzeld en vernederd door schurk Kilgrave bleef er weinig over van de superheldin.

Jessica raakt aan de drank, rookt en is kwaad op alles en iedereen. Om de drank te kunnen blijven kopen besluit ze een kantoortje te openen in Hell’s Kitchen, een wijk in New York. Ze kan ingehuurd worden als privédetective. Ondanks dat haar carrière als superheld er op zit, heeft ze nog steeds die bijzondere gaven. Luke Cage, eveneens een superheld, ontdekt dat en wil haar helpen, maar ook waarschuwen. Die waarschuwingen legt Jessica Jones naast zich neer en als Kilgrave terugkeert in het leven van Jessica Jones opent ze de jacht op de duivel, zoals ze Kilgrave noemt.

Cast Jessica Jones

Als we naar de trailer kijken dan zijn de hoge verwachtingen voor Jessica Jones gegrond. De beelden zien er fraai uit en bovendien werkte er een geweldige cast mee aan deze serie. Onder andere Krysten Ritter (Jessica Jones), David Tennant (Kilgrave), Mike Colter (Luke Cage), Rachael Taylor (Trish Walker), Carrie-Ann Moss, Eka Darville, Erin Moriarty en Wil Traval zijn te zien in Jessica Jones.

Update dinsdag 10 november: Met nog tien dagen te gaan voor de lancering van Marvel’s Jessica Jones heeft Netflix ook de tweede trailer prijsgegeven! Bekijk de tweede trailer van Jessica Jones hieronder:

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?