Laatste nieuws over Netflix

Netflix bestelt Jessica Jones seizoen 3

Jessica Jones seizoen 3 is in de maak bij Netflix. Dat maakte het twitteraccount van de superheld zelf bekend. Het nieuws komt ruim een maand nadat het tweede seizoen van de Marvel-ster in première ging bij de streamingdienst.

Krysten Ritter

Jessica Jones is één van de vier superhelden van Marvel met een eigen serie op Netflix. Zij wordt sinds het eerste seizoen al gespeeld door Krysten Ritter, onder andere bekend van Breaking Bad. Later verscheen ook The Defenders en The Punisher op Netflix.

Jessica Jones seizoen 3 op Netflix

Jessica Jones seizoen 3 moet door Netflix nog gemaakt worden, maar is nu dus officieel bevestigd door alle betrokken partijen. Wanneer Jessica Jones seizoen 3 op Netflix verschijnt is nog niet exact bekend. Wel weten we dat Netflix en Marvel een schema hanteren voor het uitrollen van hun series. De komende tijd zullen Daredevil, Luke Cage, Iron Fist en The Punisher voor gaan. Van Luke Cage is het inmiddels bekend dat zijn tweede seizoen in juni op Netflix te zien zal zijn.

Als we kijken naar de volgorde die Netflix en Marvel hanteren is het voor de hand liggend dat Jessica Jones dus behalve Luke Cage ook Dardevevil, Iron Fist en The Punisher voor moet laten gaan. Jessica Jones seizoen 3 wordt in dat opzicht op zijn vroegst tegen het einde van 2019 verwacht. Mogelijk zelfs pas begin 2020. Tussen seizoen 1 en seizoen 2 zat overigens ook een behoorlijke periode. Seizoen 1 van Jessica Jones ging namelijk op 20 november 2015 in première, terwijl seizoen 2 dus op 8 maart 2018 verscheen.

Bekijk hier de ideale volgorde voor Marvel-series

Over Jessica Jones

In de eerste twee seizoenen hebben we Jessica Jones leren kennen als een drinkende superheld, maar met het hart op de goede plek. In het eerste seizoen diende ze af te rekenen met Kilgrave, terwijl ze in het tweede seizoen vooral te maken kreeg met de problemen die zich voor hebben gedaan in haar jeugd. Haar moeder bleek zoals haar te zijn en ondertussen liet haar beste vriendin Trish Walker zich van haar donkerste kant zien.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?