Laatste nieuws over Netflix

Jeugdsentiment! Heartbreak High komt naar Netflix

Ben je opgegroeid in de jaren’90? Dan is dit voor jou absoluut jeugdsentiment. Heartbreak High was één van de meest geliefde tienerseries die er bestond. De Australische reeks was massaal bekeken en komt nu naar Netflix!

Bogdan, Anita en alle anderen

Heartbreak High liep van 1994 tot en met 1999. In totaal zijn er zeven seizoenen gemaakt, met 210 afleveringen. Het speelde zich allemaal af in Sydney, waar de studenten van Hartley High werden gevolgd. Door de seizoenen heen verschenen er nieuwe studenten en verdwenen er uiteraard ook. Toch bleef de reeks onverminderd populair en waren er zelfs personages uit de latere seizoenen (zoals Bogdan Drazic en Anita Scheppers) extreem geliefd.

Nieuwe cast nodig

Na zeven seizoenen kwam er een einde aan Heartbreak High. Dat was een zware klap voor de fans, want de serie was nog altijd goed bekeken. Het probleem voor de makers was vooral dat er opnieuw met een volledig nieuwe cast gewerkt moest gaan worden. Afgelopen zomer kwam echter naar buiten dat er gewerkt wordt aan een reboot.

210 afleveringen

Netflix heeft nu via hun binnenkortfunctie naar buiten gebracht dat Heartbreak High vanaf aanstaande vrijdag – 27 november – te zien zal zijn op de streamingdienst. Of alle seizoenen gelijk te zien zijn is op dit moment onduidelijk, maar ligt wel erg voor de hand. In dat geval kan iedereen er dus even goed voor gaan zitten met 210 episodes!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?