Laatste nieuws over Netflix

Joe Goldberg geeft voorproefje voor slotseizoen You

Penn Badgley (Joe Goldberg) heeft Tudum gebruikt om fans van You alvast een voorproefje te geven voor het slotseizoen. De serie keert nog één keer terug voor gloednieuwe afleveringen en daarvan mogen we volgens Badgley veel verwachten.

Joe en Kate

In het vierde seizoen van You leek Joe overal mee weg te komen toen hij onder de vleugels terecht kwam van Kate. Zijn rijke vriendin lijkt hem overal uit te redden, maar voor het vijfde seizoen zou Joe het mooi vindt als het in het teken staat van gerechtigheid. Hij licht dan ook alvast een tipje van de sluier.

Theorieën

In de speciale video voor Tudum zegt Badgley: “Ik hoor dat jullie allerlei theorieën hebben over hoe You gaat aflopen. En wat belangrijker is: over waarmee, of eerder met wie Joe te maken krijgt als hij terug is in New York. Ik kan niet zeggen wie. Joe’s verleden heeft veel losse eindjes. De vraag is: Wie ben jij?”, aldus Badgley. Het zou dan ook maar zo kunnen dat iemand uit het verleden van Joe nu gaat zorgen voor gerechtigheid. Hieronder bekijk je de teaser.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als You seizoen 5 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡️ Lees ook: You seizoen 5: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?