Laatste nieuws over Netflix

Joe Goldberg twijfelt ernstig aan karakter voor You seizoen 4

Het derde seizoen van You is nog maar net verschenen, of achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan een vierde seizoen van de serie. Penn Badgley (Joe Goldberg) en showrunner Sera Gamble spreken alvast hun verwachtingen uit voor het vierde seizoen van de serie. Al verwacht Penn Badgley niet dat zijn karakter zal veranderen.

Frankrijk

Aan het einde van You seizoen 3 zagen we dat Joe vertrok naar Frankrijk. Zal hem dat een happy end opleveren? “Ik denk dat als Joe Marienne vindt, dat hij nog lang en gelukkig zal leven en prachtige baby’s zal krijgen. Hij zal Frans leren spreken, hij zal schrijver worden, ze zullen veel tijd doorbrengen langs de Seine en ze zullen hun kinderen naar school sturen in Zweden”, grapt Badgley.

“Nee, ik denk dat Joe dezelfde zal blijven. Iemand die zo ernstig ziek, gestoord, getraumatiseerd en gewelddadig is, heeft een serieus obstakel te overbruggen voor zich als ze ooit zullen genezen en veranderen. Ik weet niet of het mogelijk is voor iemand die zo ver heen is.”

Verandering

Ook showrunner Sera Gamble bespreekt de situatie. “Ik blijf maar grapjes maken dat hij een dog rescue kan starten, maar ik weet niet wat de wendingen daarin zouden zijn. Ik zie de personages graag als spiegel voor elkaar. Love is in veel opzichten een spiegel van Joe. Op een andere manier is Marienne dat ook. In sommige opzichten hebben ze dezelfde achtergrond. Ik denk dat ‘soulmates’ een problematische term is, maar ik denk wel dat in een wereld waarin hij niet zo losgeslagen was, ze elkaar echt konden steunen.”

Europees seizoen?

Voor het vierde seizoen ziet het er voor nu naar uit dat Joe in Frankrijk zal zijn. Of dat gaat lukken, lijkt nog af te hangen van de pandemie. Gamble vertelde tegenover TVLine al over haar droom. “Ik zou het geweldig vinden om een Europees seizoen te doen. Ik denk dat dat zo grappig zou zijn. Een vraag die we onszelf vaak afvragen, is welke bevoorrechte douchebags willen we nu weer naar Joe gooien? Er zijn veel van dat soort groepjes douchebags over de hele wereld.” Het zou dus maar zo kunnen dat You seizoen 4 wel erg dichtbij komt.

➡ Lees ook: You seizoen 4: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?