Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Jonathan Bailey (Anthony) wilde eigenlijk deze rol in Bridgerton

Jonathan Bailey speelde een hoofdrol in het tweede seizoen van Bridgerton. Het tweede seizoen draaide tenslotte om Anthony Bridgerton, een rol die werd vertolkt door Bailey. Ondanks dat hij door fans van het programma in het hart is gesloten, wilde Bailey zelf liever een andere rol. Dat vertelt hij in een interview met Vogue.

Andere rol

Bailey geeft in het interview toe dat hij in eerste instantie auditie deed voor de rol van Simon, de Duke of Hastings. Die rol werd vergeven aan Regé-Jean Page. ” Het kwam op het punt dat ik naar Amerika vloog om een kopje thee te drinken en de showrunners en producers van Shondaland ontmoette”, legt Bailey nu uit. “Ik sprak met hen en las de tekst van de Duke of Hastings, maar er hing een ongemakkelijke sfeer in de ruimte.”

Anthony

“Eindelijk vroeg dan iemand: ‘En wat denk je van Anthony?’ En toen pas raakte ik echt betrokken bij dat personage. In de wereld van Bridgerton, die zo wulps en sexy is, is Anthony een beetje ingewikkelder, een beetje vreemd – nogal het buitenbeentje eigenlijk.” Bailey nam de rol aan. Hij vertolkt de rol met verve. In seizoen 2 van Bridgerton zagen we dat zijn burggravin gevonden is.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?