Laatste nieuws over Netflix

Julia Garner (Ozark) krijgt hoofdrol in eerste Rhimes-serie op Netflix

Julia Garner heeft de hoofdrol te pakken in Inventing Anna. Dit is de eerste serie van Shonda Rhimes voor Netflix, de maakster van onder meer Scandal en How To Get Away With Murder is exclusief aan de slag gegaan voor de streamingdienst.

Ruth in Ozark

Garner is de afgelopen jaren bekend geworden door haar rol in Ozark. Ze won dit jaar zelfs een Emmy voor haar rol als Ruth, het jonge meisje dat moet zien te overleven en daarvoor aan de slag gaat voor Marty Byrde. Nu zal ze in een nieuwe serie gaan spelen met onder meer Anna Chlumsky, die eveneens is vastgelegd voor de cast.

Anna Delvey: grootste oplichter van New York?

Inventing Anna wordt een tiendelige limited dramaserie, die doet denken aan onder meer Unbelievable. Ook hier is namelijk een bekroond artikel als basis gebruikt. Het gaat om How Anna Delvey Tricked New York’s Party People, geschreven door Jessica Pressler in New York Magazine. Vraagstuk is vooral of Delvey de grootste oplichter van New York is, of juist de personificatie van de American Dream.

Inventing Anna op Netflix

Anna Delvey is een raadselachtige vrouw die beweert een Duitse erfgename te zijn en zich net lang genoeg wist te mengen om de rijke mensen in New York om hen dit geld afhandig te maken. Garner heeft de rol van Delvey, Chlumsky speelt de onverschrokken verslaggever Vivian die de misdaden van Delvey onderzoekt. Tijdens haar speurtocht raakt ze echter steeds meer gehecht aan de oplichtende vrouw. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar dit zal vermoedelijk eind 2020 of 2021 worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?