Laatste nieuws over Netflix

Julie and the Phantoms na ruim een jaar officieel gecanceld

Is het de laatste seizoen die in 2021 wordt gecanceld? Het zal de komende twee weken moeten blijken. Julie and the Phantoms zal in ieder geval niet meer terugkeren, want deze serie is officieel gecanceld. En deze melding is deels verrassend, want het eerste seizoen verscheen al ruim een jaar geleden.

September 2020 verscheen de serie

Julie and the Phantoms zal in september 2020 al het levenslicht op Netflix. De jongerenserie is een Amerikaanse bewerking van de Braziliaanse serie Julie e os Fantasmas. Madison Reyes, Charlie Gillespie, Owen Patrick Joyner, Jeremy Shada, en Jadah Marie speelden de hoofdrollen en gemaakt door Kenny Ortega (bekend van Descendents en High School Musical).

Productie alsnog stilgelegd

Onder meer ProductionWeekly maakt al enige tijd melding dat er actief gewerkt wordt aan het tweede seizoen, maar vanuit Netflix kwam er maar geen nieuws. Nu is er toch duidelijkheid gekomen, verspreid door Ortega. Hij heeft een uitgebreide post op Instagram geplaatst. “Deze week hebben we vernomen dat Netflix niet nog een seizoen zal laten maken. In ons hart voelen we ons bedroevend, toch zijn we trots wat we met het team hebben bereikt.”

Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?