Laatste nieuws over Netflix

Jupiter’s Legacy als eerste Millarworld-comic in mei op Netflix

Jupiter’s Legacy is door Netflix officieel aangekondigd voor dit voorjaar. Met een teaser is de releasedatum verklapt, want het eerste seizoen is op 7 mei te zien. Beelden van de live-action superheldenreeks van Millarworld zal spoedig volgen. Nu is ook de trailer verschenen.

Millarworld

Na het vertrek van de Marvel-series zoals Daredevil en Jessica Jones is Netflix nieuwe paden gaan bewandelen in superheldenland. Eerder zagen we daarvan al The Umbrella Academy en Locke & Key verschijnen. Ook werd er een deal gesloten met Millarworld. Hiervan is Jupiter’s Legacy nu de eerste serie die op de streamingdienst zal verschijnen, bestaande uit acht afleveringen.

Jonge superhelden

De eerste generatie superhelden heeft de mensheid bijna een eeuw veilig kunnen houden. Nu is alle hoop gevestigd op hun kinderen om deze erfenis voort te zetten. De spanning stijgt echter wanneer de jonge superhelden, die zichzelf heel graag willen bewijzen, worstelen met de hoge verwachtingen van hun omgeving en de druk die zij zichzelf opleggen. Jupiter’s Legacy, gebaseerd op de comic boeken van Mark Millar en Frank Quitely, is een episch superheldendrama over de complexe dynamiek van familie, macht en loyaliteit. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade en Matt Lanter.

Bekijk de trailer van Jupiter’s Legacy

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?