Laatste nieuws over Netflix

World Tour Justin Timberlake komt op Netflix

Justin Timberlake Netflix

De concertfilm Justin Timberlake + The Tennessee Kids zal exclusief op Netflix verschijnen. De film van Jonathan Demme zal op dinsdag 13 september zijn première beleven tijdens het Toronto International Film Festival. Vervolgens zal Netflix Justin Timberlake + The Tennessee Kids op 12 oktober wereldwijd lanceren. Een paar weken voor de lancering is ook de officiële trailer vrijgegeven.

20/20 Experience World Tour

Timberlake reisde rond met zijn voorstelling 20/20 Experience World Tour in 787 dagen door 134 steden. Daarbij kwamen er 1,9 miljoen fans naar de shows. De afsluiter van de World Tour was in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. Van deze voorstelling heeft Demme een filmregistratie gemaakt en deze komt nu dus op Netflix.

In de 20/20 Experience World Tour wordt Justin Timberlake bijgestaan door 25 bandleden van The Tennessee Kids. Het is voor het eerst dat Netflix een concertregistratie publiceert, nadat afgelopen voorjaar al een voorproefje werd gedaan met de Amerikaanse versie van The Passion. Het laatste jaar probeert de streamingdienst telkens nieuwe paden te bewandelen, zoals met de talkshow van Chelsea Handler, onlangs verscheen de voorstelling van het illusionistenduo The Ehrlich Brothers en binnenkort verschijnt ook de eerste spelshow met Sylvester Stallone.

Twee weken voor de lancering van Justin Timberlake + The Tennessee Kids is de officiële trailer van de concertfilm gelanceerd. Er worden indrukwekkende beelden getoond van de de show van de wereldster en de 25 bandleden van The Tennessee Kids.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?