Laatste nieuws over Netflix

Karin Slaughter’s Pieces of Her in maart op Netflix

Pieces of Her heeft een releasedatum. Dit is de eerste boekverfilming van Karin Slaughter op Netflix, met Toni Collette en Bella Heathcote in de hoofdrol. Vanaf vrijdag 4 maart is het gehele verhaal te zien op de streamingdienst. De trailer is nu ook verschenen.

Pieces of Her: Limited serie

De limited serie zal bestaan uit acht afleveringen en op bewegende beelden moeten we nog even wachten. Wel heeft Netflix bij de bekendmaking van de releasedatum ook diverse foto’s vrijgegeven. Pieces of Her zal een limited serie zijn, want het is een op zichzelf staand boek van Slaughter. Deze zeer populaire thrillerschrijfster heeft diverse boekenreeksen geschreven, maar Pieces of Her valt daar niet onder.

Laura en dochter Andrea

Wat als de persoon waarvan je dacht dat je hem of haar het beste kende, plotseling iemand blijkt te zijn die je nooit echt gekend hebt. Andrea weet alles over haar moeder, Laura. Ze weet dat ze haar hele leven in het kleine strandstadje Belle Isle heeft doorgebracht. Ze weet dat ze nooit iets anders gewild heeft dan een rustig leven leiden als steunpilaar van de gemeenschap. Ze weet dat ze nooit een geheim heeft gehad. Omdat we allemaal onze moeders kennen, toch? Maar dat verandert allemaal wanneer een trip naar het winkelcentrum in geweld uitbarst en Andrea plotseling een heel andere kant van Laura krijgt te zijn. Hoe dit alles afloopt zien we op 4 maart.

Pieces of Her: Alles wat we al weten

Bekijk de eerste beelden van Pieces of Her én trailer

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?