Laatste nieuws over Netflix

Keeping Up with the Kardashians stopt na twintig seizoenen

Keeping Up With The Kardashians Netflix

Het einde van Keeping Up with the Kardashians is in zicht. De realityserie ging op 14 oktober 2007 van start en groeide binnen no time uit tot een groot succes. Sinds kort staan de eerste vier seizoenen van de serie op Netflix, maar in de Verenigde Staten verscheen ondertussen vernietigend nieuws.

Kardashians

In Keeping Up with the Kardashians worden we al veertien jaar meegenomen in de levens van de families Kardashian en Jenner. We volgen de stappen die onder meer Kim, Kourtney, Khloé, Kris en Kendall zetten. In de glamoureuze levens van de beroemdheden is de laatste jaren heel wat gebeurd. In de serie zien we de gevolgen van hun bekendheid en krijgen we een blik achter de schermen bij de familie.

Stopt

Inmiddels is duidelijk geworden dat Keeping Up with the Kardashians na twintig seizoenen ten einde komt. Dat nieuws werd bekendgemaakt door Kim Kardashian. “We zijn iedereen meer dan dankbaar die al die jaren heeft gekeken naar onze goede tijden, de slechte tijden, het geluk, de tranen en de vele relaties en kinderen. We zullen de mooie herinneringen en talloze mensen die we hebben ontmoet voor altijd koesteren.”

“Deze show heeft ons gemaakt tot wie we zijn en ik sta voor altijd bij iedereen in het krijt die een rol heeft gespeeld in het vormen van onze carrières en het veranderen van onze levens”, aldus Kim. Waarom de serie precies stopt, is onduidelijk. Wel bleken de kijkcijfers de laatste jaren terug te lopen in Amerika. In Nederland kunnen we op Netflix aan de slag met de eerste vier seizoenen van de realityserie. Naar verwachting komen daar in de toekomst ook nieuwe seizoenen bij. Alle seizoenen zijn al te zien op Hayu.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer nieuwe seizoenen van Keeping Up With The Kardashians op Netflix verschijnen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?