Laatste nieuws over Netflix

Keert After Life terug voor seizoen 2 op Netflix?

Keert After Life terug voor seizoen 2 op Netflix? Het eerste seizoen van de donkere komedieserie van Ricky Gervais is op 8 maart 2019 bij Netflix verschenen en sindsdien is het wachten op een eventueel vervolg. Tot op heden heeft de streamingdienst nog geen uitspraken gedaan over een tweede seizoen.

After Life

After Life is afkomstig van Ricky Gervais. Hij kruipt voor de serie zelf in de huid van Tony. Toen zijn vrouw overleed, liet zij hem een uitgebreide boodschap na.

Tony heeft de opdracht gekregen om door te gaan met zijn leven, maar zelf ziet hij dat anders. De dood van zijn vrouw zorgt dat Tony verandert in een norse man die zich afreageert op alles en iedereen. Hij wil eerst het liefst zelfmoord plegen, maar vindt dat zielig voor zijn hond. Want wie moet er dan voor de hond zorgen? Langzaam maar zeker krijgt hij toch de knop omgedraaid.

Keert After Life terug voor seizoen 2 op Netflix?

Keert After Life terug voor seizoen 2 op Netflix? Het was even onduidelijk of er een tweede seizoen zou komen van After Life. Tegenwoordig wacht Netflix met zijn Originals vaak af hoe een eerste seizoen wordt ontvangen alvorens gekozen wordt om een serie te vernieuwen. Dat gebeurde ook bij After Life en met een IMDb-score van 8,6 een dag na de release heeft Netflix niets te klagen.

Wel was er enige twijfel over een vervolg van After Life. Het verhaal wordt namelijk fraai afgerond, want Tony vindt zichzelf aardig terug. Openingen voor seizoen 2 van After Life zijn er wel, al is het maar voor Tony om een nieuwe liefde te vinden. Dat is tenslotte één van de opdrachten van zijn vrouw. Uiteindelijk werd bekend dat er toch een vervolg zou komen. Dat tweede seizoen wordt op vrijdag 24 april toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als After Life seizoen 2 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?