Laatste nieuws over Netflix

Keert After Life terug voor seizoen 3 op Netflix?

Keert After Life terug voor seizoen 3 op Netflix? Ricky Gervais heeft al razendsnel laten weten dat er een derde seizoen gaat komen. Hij gaf eerder aan alleen een derde seizoen te maken als daar veel om gevraagd zou worden en inmiddels is dat gebeurd. Dat derde seizoen heeft nu ook een releasedatum

After Life

Met After Life heeft Ricky Gervais een serie te pakken waarvoor hij openstaat om meerdere seizoenen van te maken. Zelf vertolkt hij de rol van Tony. Op het moment dat zijn vrouw op het punt stond om te overlijden, gaf ze hem een uitgebreide boodschap mee. Hij krijgt de opdracht om door te gaan met zijn leven, een moeilijke opgave.

Door de dood van zijn vrouw verandert Tony dan ook in een norse man die zich afreageert op alles en iedereen. De enige die hem op de been houdt, is zijn hond. Mede door zijn hond, kan hij de knop toch weer omdraaien.

Komt After Life seizoen 3 op Netflix?

Keert After Life terug voor seizoen 3 op Netflix? Ricky Gervais liet weten dat hij de ontvangst van seizoen 2 wilde afwachten in zijn besluit voor een seizoen 3. “Ik weet nog niets over een derde seizoen. Voor de eerste keer ooit, zou ik een derde seizoen doen. Omdat de wereld zo rijk is, ik houd van de personages, ik houd van alle acteurs erin, ik houd van mijn karakter, ik houd van de stad, ik houd van de thema’s… ik houd van de hond”, legde Gervais uit.

“Dus ik zou een derde seizoen doen, maar het moet veelgevraagd zijn. Ik ga het niet zomaar doen. Ik zou het niet doen omdat het moet. Ik zou het niet alleen doen om betaald te worden, of omdat Netflix nog eens drie uur extra op zijn platform wil. Het moet zijn omdat mensen het echt willen. Het is echt een hele klus, een derde seizoen… dus hij moet echt gewild zijn.”

Dat derde seizoen gaat er komen, want Netflix besloot razendsnel een derde seizoen aan te vragen bij Gervais. Seizoen 3 van After Life wordt op 14 januari 2022 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het wordt ook meteen het laatste seizoen van de serie. Ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk eens aan Derek, met Gervais in de hoofdrol.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als After Life seizoen 3 op Netflix komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

➡ Lees ook: After Life seizoen 3: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?