Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Keert Regé-Jean Page (Simon Basset) dan toch terug in Bridgerton?

Keert Regé-Jean Page (Simon Basset) dan toch terug in Bridgerton? Fans van Bridgerton raakten zeer teleurgesteld toen duidelijk werd dat er in het tweede seizoen van Bridgerton geen rol is weggelegd voor Regé-Jean Page. Hij sluit echter niet uit dat hij in seizoen 2 toch kort te zien is. In gesprek met British GQ sprak hij over een cameo.

Korte terugkeer

Regé-Jean Page werd gevraagd over een mogelijke cameo in het tweede seizoen van Bridgerton. “Ik kan je er nog niets over vertellen. Zou het niet prachtig zijn om verrast te worden door iets wat je niet verwacht?”, vroeg Page zich hardop af. Netflix wilde niet reageren op een mogelijke cameo.

Vertrek

Eerder werd bekendgemaakt dat het voor Page einde verhaal was in de serie. In het tweede seizoen zou het tenslotte niet meer draaien om Daphne en Simon. “Beste lezers, terwijl alle ogen zijn gericht op Lord Anthony Bridgertons zoektocht naar een burggravin, nemen we afscheid van Regé-Jean Page, die zo triomfantelijk de hertog van Hastings speelde. We zullen Simons aanwezigheid op het scherm missen, maar hij zal altijd deel uitmaken van de Bridgerton-familie.”

“Daphne zal een toegewijde vrouw en zus blijven en haar broer helpen in het komende seizoen en wat het te bieden heeft – meer intriges en romantiek dan mijn lezers kunnen verdragen”, schreef Lady Whistledown toen over het vertrek van de Duke of Hastings. In seizoen 2 draait het om het liefdesverhaal van Anthony.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Bridgerton seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?