Laatste nieuws over Netflix

Keert Trace terug voor slotseizoen Chesapeake Shores?

Het vertrek van Trace, gespeeld door Jesse Metclafe, hakte er voor veel fans van Chesapeake Shores flink in. Tijdens het vijfde seizoen nam hij afscheid van het dorp en van Abby. Maar komt hij nu voor het zesde en tevens laatste seizoen nog terug? Jesse Metclafe geeft zelf antwoord.

High-school sweethearts

Trace en Abby O’Brien waren high-school sweethearts en vanaf het eerste seizoen draaiden de twee om elkaar heen. Aan het begin van het vijfde seizoen nam Trace afscheid. Hij verliet de serie en ook dus het leven van Abby. “Ik wil heel graag weer in een veelgeprezen kabel-tv-show komen. Ik wil doorgaan met het nastreven van een filmcarrière en ik denk dat de beste manier om dat te doen is door deel te nemen aan een gerespecteerde, veelgeprezen televisie-show”, zo liet Metcalfe toen optekenen.

Om één reden terugkeren

Momenteel wordt het zesde en laatste seizoen van Chesapeake Shores opgenomen. Recent sprak Metcalfe met The List over de romantische dramaserie. Is er een kans dat hij terugkeert? Alleen als Abby en hij weer een stel zouden worden. “Dat is het scenario dat het meest logisch is voor een rentree.” Maar is dit realistisch? “Ze heeft een nieuwe vlam gevonden en de kans gekregen om haar verhaallijn en personage een nieuwe richting uit te sturen.” Daarmee is een terugkeer van Trace eigenlijk uitgesloten. “Ik kreeg tijdens het vijfde seizoen ook het idee dat de producers het steeds uitdagender vonden om de personages een kant uit te sturen. Terwijl er bij het publiek een sterk verlangen was dat ze (Trace en Abby) samen zouden eindigen.”

Chesapeake Shores seizoen 6

Of dit alsnog gaat gebeuren weten we deze zomer. Hallmark zal het zesde seizoen van Chesapeake Shores in de zomer van 2022 uitzenden en de afleveringen verschijnen daarna binnen enkele dagen ook op Netflix. Voor nu lijkt de kans echter zeer klein dat we Trace nog terug gaan zien in het dorp.

➡ Niets missen over je favoriete Netflix series? Volg deze Facebookgroep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?