Laatste nieuws over Netflix

Netflix kondigt kerstfilm met Michiel Huisman aan

Netflix heeft de nieuwe kerstfilm A Boy Called Christmas aangekondigd. De hoofdrol in de nieuwe kerstfilm is voor niemand minder dan Michiel Huisman. De opnames gaan deze maand van start en de film moet nog later dit jaar worden uitgebracht. Voor de opnames wordt onder meer afgereisd naar Londen, Slowakije, Praag en Lapland.

A Boy Called Christmas

Netflix is aan de slag gegaan met een film gebaseerd op het gelijknamige boek dat geschreven is door Matt Haig. De film volgt een doodgewone jongen genaamd Nikolas die werd geboren op eerste kerstdag. Hij gaat op een buitengewoon avontuur op zoek naar zijn houthakkersvader die juist op zoek is naar het legendarische Elfhelm-dorp. Een koppig rendier en een trouwe muis houden hem gezelschap.

Ook de hoofdrolspelers voor A Boy Called Christmas zijn al bekend. Naast de Nederlandse acteur Michiel Huisman, die we ook al zagen in The Haunting of Hill House, gaan we Jim Broadbent, Toby Jones, Sally Hawkins, Maggie Smith en Kristen Wiig zien. Voor de productie van de film werkt Netflix samen met StudioCanal en Blueprint Pictures.

A Boy Called Christmas op Netflix

Wanneer A Boy Called Christmas op Netflix verschijnt, is nog onduidelijk. We mogen de film in ieder geval nog dit jaar verwachten. Netflix brengt de film in een aantal landen eerst in de bioscoop uit. Het gaat daarbij om onder meer het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Australië, Frankrijk en China. In Nederland lijken we de film gelijk op Netflix te mogen verwachten. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als A Boy Called Christmas op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?