Laatste nieuws over Netflix

Kerstspecial Sense8, seizoen 2 volgt in de lente

Sense8 gestopt Netflix

 Sense8 seizoen 2 Netflix
Netflix heeft de plannen voor Sense8 ontvouwd. Een paar dagen voor Kerst, op 23 december, verschijnt er een kerstspecial en daarna is het weer een tijd wachten. Vanaf mei is namelijk het tweede seizoen van Sense8 te zien op Netflix.

Twee jaar later

Netflix baarde twee jaar geleden opzien met Sense8. De serie is geschreven door Lana Wachowski Lilly Wachowski, bekend van onder andere The Matrix, en het verhaal was zeer origineel. Acht personen, verspreid over de hele wereld, kunnen contact met elkaar leggen en ook elkaar te hulp schieten, terwijl zij nooit eerder contact hadden gehad. Ondanks het intrigerende verhaal bleef de kijker met veel vragen zitten, ook na de laatste aflevering van seizoen 1 waren nog niet alle vragen beantwoord. Gezien de lovende kritieken lag een tweede seizoen in de lijn der verwachtingen en uiteindelijk werd een tweede deel ook aangekondigd. Het resultaat daarvan komt dus twee jaar na het eerste seizoen.

Sense8 seizoen 2 op Netflix

Sense8 seizoen is nu dan eindelijk aangekondigd door Netflix. Vanaf 5 mei 2017 gaat seizoen 2 van start op Netflix. Een half jaar eerder kan er al wel gekeken worden naar een kerstspecial. Deze special verschijnt op 23 december 2016 op Netflix. Over de verhaallijn van Sense8 seizoen 2 is nog niet veel bekend. Wel is het zeker dat de serie ook een Nederlands randje heeft. In de zomer van 2016 vonden er namelijk opnames in Amsterdam plaats voor Sense8 seizoen 2. Ook werd bekend dat Aml Ameen, de bespeler van Capheus Van Damme Onyango, is vervangen door Toby Onwumere.

Bekijk hieronder de eerste beelden van Sense8 seizoen 2

s02-sense8-1

s02-sense8-3-1

s02-sense8-2-1

s02-sense8-1-1