Laatste nieuws over Netflix

Kevin Spacey krijgt ook hoofdrol in Netflix-film

Kevin Spacey is bij Netflix niet meer weg te denken door zijn vertolking van Frank Underwood in House of Cards. Binnenkort is hij echter ook te zien in een andere productie, waarvan hij de hoofdrol in de wacht heeft weten te slepen. Spacey kruipt namelijk in de huid van Gore Vidal.

Opnames al gaande in Italië

De film Gore wordt momenteel al geproduceerd in Italië, zo is via Italiaanse media uitgelekt. De film wordt geregisseerd door Michael Hoffman en momenteel zijn er opnames aan de gang in Rome. Daarna zal de volledige crew verkassen naar het zuiden van Italië. Variety meldt dat er verder gewerkt zal worden in Ravello, de plaats aan de Amalfitaanse kust gelegen aan de zuidkant van het schiereiland van Sorrent, is waar Vidal een huis had.

Gore met Spacey in de hoofdrol

De studeerkamer van de schrijver wordt nauwkeurig nagebouwd, want hierin zullen zich veel scenes afspelen. De in 2012 overleden Gore Vidal was een succesvol schrijver en meldde zich ook wel eens in de politieke ring. Daarnaast was het echter ook een zeer omstreden persoon door ruzies die hij maakte, zo haalde hij hard uit naar onder meer Truman Capote en John Updike. Daarnaast had hij echter ook veel toonaangevende vrienden, die hem bezochten in Italië. Sinds zijn dood in 2012 zijn er al diverse documentaires over zijn leven gemaakt, waarvan ‘Gore Vidal: The United States of Amnesia’ de meest bekende is. Nu wordt er voor het eerst een speelfilm gemaakt. Wanneer deze productie met Spacey in de hoofdrol op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?