Prijsvragen

Win kaarten voor concert Kiefer Sutherland in Utrecht

Kiefer Sutherland komt op 8 juni naar Nederland. Hij treedt dan op in het Utrechtse muziekgebouw TivoliVredenburg. Jij kunt daar bij zijn, want wij mogen van TivoliVredenburg kaartjes weggeven!

Muzikant

Kiefer Sutherland kennen we natuurlijk allemaal als acteur, van rollen als Jack Bauer in 24 en Ben Carson in Mirrors en tegenwoordig als Tom Kirkman uit Designated Survivor. Naast het acteren is de Canadees echter ook nog eens muzikant!

In die hoedanigheid komt Kiefer Sutherland in juni naar Nederland voor een optreden in TivoliVredenburg. Ondanks dat Sutherland veel tijd kwijt is aan acteerwerk investeert hij ook veel in zichzelf als singer/songwriter. En dat is geen onverdeeld succes. In 2016 bracht Sutherland zijn eerste album uit: Down In A Hole. Sutherland begon eerst met een toer door Amerika en Canada, maar inmiddels reist hij de wereld over om de nummers van zijn album live te zingen.

Win kaarten voor optreden Kiefer Sutherland

Je kunt Kiefer Sutherland op 8 juni zien optreden in TivoliVredenburg. Dat kan natuurlijk door kaartjes te kopen, maar je kunt ook hieronder je gegevens achterlaten. Je maakt dan namelijk kans op kaartjes voor het optreden van Sutherland in TivoliVredenburg. Wij hebben namelijk het genoegen om er een paar weg te mogen geven aan de fans van Designated Survivor en Kiefer Sutherland in het bijzonder. Designated Survivor is sinds het najaar van 2016 natuurlijk te zien op Netflix en inmiddels nadert het einde van het tweede seizoen. Dat de serie zo’n hit is geworden is grotendeels te danken aan de manier waarop Sutherland president Tom Kirkman neerzet. De kaarten zijn ook nog te koop.

Down In A Hole

Als Kiefer Sutherland in de Pandora-zaal staat zal het ongetwijfeld niet over Designated Survivor gaan, maar over zijn album Down In A Hole. Tijdens zijn optreden zal hij de nummers van dat album live spelen. Is het nieuw voor je dat Kiefer Sutherland ook zingt? Bekijk/beluister dan de video onder het formulier om een idee te krijgen van de stijl van Sutherland. Enthousiast geworden? Neem dan deel aan onze winactie, door onderstaand formulier in te vullen. Binnenkort worden de winnaars bekend gemaakt!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?