Trailers

Kijken: Officiële trailer van Iron Fist seizoen 1

Iron Fist seizoen 1 Netflix

De eerste trailer van Marvel’s Iron Fist seizoen 1 is via Netflix verschenen. Daarmee kan de voorpret nu echt beginnen. Het eerste seizoen van Iron Fist verschijnt op vrijdag 17 maart exclusief op Netflix. Ook is er een eerste sneakpeek over een ander personage uit de serie: Colleen Wing.

Trailer Iron Fist

In de officiële trailer van Iron Fist zien we eindelijk meer beelden dan de flitsen die we de afgelopen maanden te zien kregen. Zo zien we hoe Danny Rand, gespeeld door Finn Jones, terugkeert in New York. We wisten al dat hij jaren van het toneel was verdwenen, maar wat er precies was voorgevallen en wat Rand al die jaren heeft gedaan, bleef wat vaag. Daar zien we nu meer over in de trailer.

Iron Fist seizoen 1 op Netflix

Marvel’s Iron Fist is vanaf 17 maart dus te zien op Netflix. Het is tevens de laatste Defender waarvan een serie verschijnt. Na Iron Fist zullen we de Defenders samen zien in The Defenders. Iron Fist bestaat uit dertien afleveringen en draait dus volledig om Danny Rand AKA Iron Fist. Niet iedereen ontvangt Rand met open armen, als hij terugkeert in New York. Er zijn mensen die juist liever hebben dat Rand weer wordt opgeruimd. Het wordt een hevige strijd in New York, maar Rand staat er niet alleen voor. Hij krijgt hulp van Colleen Wing (Jessica Henwick) en Claire Temple (Rosario Dawson).