Laatste nieuws over Netflix

Klassiekers op komst voor Netflix abonnees

Ook in de maand augustus zal er weer genoeg nieuw aanbod toegevoegd worden. Op de eerste dag van deze zomermaand werden er al vele nieuwe seizoenen van topseries online geplaatst. De komende dagen/weken komt er nog meer interessant nieuw aanbod bij.

Morgen, zaterdag 9 augustus, zal Frozen toegevoegd worden. Dit is een productie van Disney, waar Netflix een uiterst nuttige samenwerking mee heeft. Deze animatiefilm voor het hele gezin scoort op IMDb een 7,8. Op 11 augustus wordt nog een interessant film van Disney toegevoegd. Het betreft een ware Disney Classic, want 101 Dalmatiërs zal maandag online verschijnen. Naast deze familiefilm wordt ook The Mighty Ducks uit 1992 toegevoegd. Je kunt dus wel stellen dat het aanbod van klassieke films verder wordt uitgebreid.

Op dinsdag zijn we inmiddels weer gewend geraakt aan het feit dat er een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars wordt toegevoegd. Daar zal het zeker niet bij blijven, want we weten inmiddels dat vanaf aanstaande dinsdag ook Choose te zien zal zijn. Deze film is uitermate geschikt voor de liefhebber van thrillers. Een detective gaat hier met een PhD-student op zoek naar een gruwelijke moordenaar.

Ook het Nederlandse aanbod zal in de maand augustus verder verrijkt worden. De Marathon draaide eind 2012 in de Nederlandse bioscopen en staat vanaf 19 augustus op Netflix. De Marathon vertelt het verhaal van vier automonteurs uit Rotterdam die hun garage dreigen te verliezen wegens een grote belastingschuld van de baas. Om die schuld af te lossen besluiten de vier deel te nemen aan de marathon van Rotterdam. Daarmee hopen ze sponsorgelden op te halen, om de schuld te kunnen betalen. In De Marathon spelen Stefan de Walle, Frank Lammers,  Marcel Hensema, Martin van Waardenberg en Mimoun Oaïssa in de hoofdrol.

Een dag later, op 20 augustus, zal er wederom een komedie toegevoegd worden. That’s my boy staat vanaf die dag op Netflix. In deze film worden de hoofdrollen vertolkt door Adam Sandler en Andy Samberg. Tot besluit wordt op 23 augustus het eerste seizoen van Bojack Horsemon toegevoegd door Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?