Laatste nieuws over Netflix

Duitse spionageserie Kleo verlengd voor tweede seizoen

De serie Kleo zal terugkeren op Netflix. De Duitse reeks verscheen deze zomer en is zeer goed ontvangen. Daarom heeft de streamingdienst nu ook een tweede seizoen aangekondigd.

1987 met spion Kleo Straub

In Kleo zijn we teruggekeerd naar de jaren’80. Duitsland bestaat nog uit twee landen en De Muur is nog niet gevallen. In 1987 volgen we de Oost-Duitse spion Kleo Straub. Ze legt een zakenman om in West-Berlijn en wordt niet lang daarna opgepakt door de Stasi. Twee jaar zit ze in de gevangenis en is alles anders.

Duitse Killing Eve

Want De Muur is gevallen en Kleo is opeens helemaal vrij. Maar al snel ontdekt ze dat de samenzwering rondom haar persoontje veel groter is dan ze zich kon voorstellen. Velen maakten bij Kleo de vergelijking met Killing Eve, een zeer succesvolle serie waarin eveneens spionnen en huurmoordenaars elkaar de maat nemen. En dat alles met een licht komische ondertoon. Voor Kleo gaat het in ieder geval verder, want de serie is verlengd voor een tweede seizoen. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar zou medio 2023 kunnen zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?