Laatste nieuws over Netflix

Knallende start van 2019: 36 nieuwe films en series

Happy New Year! Netflix heeft dat kracht bijgezet door voor flink wat vuurwerk te zorgen. Op 1 januari zijn er namelijk gelijk 36 nieuwe films en series aan het aanbod toegevoegd. Helaas was er wel één dompertje op de feestvreugde.

Topseries gaan verder

Met name de seriefans kunnen op Nieuwjaarsdag hun hart ophalen. Zo is er een nieuw seizoen van How To Get Away With Murder, Gotham en het tweede seizoen van Queen of the South. Count Olaf en de Beaudelaire-wezen komen zelfs tot een slotstuk met het derde en laatste seizoen van A Series of Unfortunate Events. Nieuwe series zijn er ook, bijvoorbeeld The Escape Artist met David Tennant en de BBC-serie Vexed. Voor filmfans zijn er weer diverse nieuwkomers en de stand-upreeks Comedians of the World ziet het daglicht.

Bekijk alle nieuwe titels

Waar zijn The Bridge en Nederlandse series?

Toch is er ook een kleine domper op de dag. Netflix had voor 1 januari het slotseizoen van The Bridge aangekondigd. Daarnaast zouden de Nederlandse series Overspel en Als de Dijken Breken aan het aanbod worden toegevoegd. Toch staan deze series, tot op dit moment, nog niet in het aanbod. Het komt vaker voor dat series later op de dag of een dag later pas worden toegevoegd, de exacte reden hiervoor is niet bekend. Wanneer er meer bekend is over deze series zullen we daar uiteraard melding van maken.

Bekijk alle nieuwe titels

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?