Laatste nieuws over Netflix

Knightfall na twee seizoenen gecanceld

Knightfall Netflix

De serie Knightfall zal niet terugkeren voor een derde seizoen. History Channel heeft namelijk besloten om een punt te zetten achter deze historische reeks. In de serie was een rol weggelegd voor onder meer Mark Hamill (Luke Skywalker).

Laat besluit van History Channel

De beslissing van History Channel om Knightfall te stoppen komt vooral erg laat. Een klein jaar geleden was het tweede seizoen van de reeks te zien in de Verenigde Staten. Netflix heeft de internationale streamingrechten en zo is de serie dan ook in Nederland te zien via Netflix. In augustus van het afgelopen jaar werd seizoen 2 toegevoegd. Nu heeft History besloten een punt te zetten achter de serie. Ook Project Blue Blook werd tegelijkertijd na twee seizoenen gecanceld.

Tempeliers

Knightfall gaat over de val en de vervolging van de Tempeliers in de veertiende eeuw. Daarbij is de focus gericht op Sir Landry, de leider van de Tempeliers. Jaren na de verloren kruistochten vindt hij zijn geloof terug als de Heilige Graal in Frankrijk zou zijn. In het tweede seizoen is ook een rol weggelegd voor Mark Hamill als Master Talus.