Laatste nieuws over Netflix

Knives Out 2 heeft titel: Glass Onion: A Knives Out Mystery

De nieuwe film van Knives Out heeft een titel gekregen. Netflix heeft de rechten gekocht van de filmreeks, waarvan de eerste film met Daniel Craig in de hoofdrol een kaskraker werd. In de komende jaren volgen meerdere delen.

Glass Onion

Tot dusver was Knives Out 2 de werktitel, maar het team van maker Rian Johnson is creatiever dan dat. Glass Onion: A Knives Out Mystery is de titel van de tweede film. De releasedatum is nog niet vrijgegeven, wel dat dit tijdens Holiday Season zal zijn. Kortom tussen Thanksgiving en Kerstmis, eind november tot eind december 2022.

Detective Benoit Blanc

Glass Onion heeft opnieuw Daniel Craig in de hoofdrol, waarin hij de detective Benoit Blanc speelt. Hij is een aardige knipoog naar de legendarische Hercule Poirot. Speelde het eerste verhaal zich af op een groot landhuis, ditmaal is de reis gemaakt naar Griekenland. Ook daar moet hij een mysterie zien op te lossen, waar de verdachten over elkaar heen rollen. Opnieuw is er een cast vol bekende namen zoals Dave Bautista, Edward Norton en Kate Hudson.

Bekijk de aankondiging

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?