Laatste nieuws over Netflix

Knoop omtrent The 100 spin-off nog altijd niet doorgehakt

Vorig jaar kwam er na zeven seizoenen een einde aan The 100. Nog voordat het laatste seizoen van de serie werd uitgezonden, verschenen er al berichten met betrekking tot een spin-off. Nu blijkt dat de knoop omtrent een prequel van The 100 nog altijd niet is doorgehakt.

In de maak

Volgens Mark Perdowitz, de baas van The CW, is een spin-off van The 100 echter nog steeds in de maak. “Er zijn nog steeds discussies gaande. Het is nog op geen enkele manier of vorm afgerond. De besprekingen lopen nog”, liet hij hoopvol weten. Fans van de apocalyptische serie mogen dan ook hoop houden op een prequel.

Het verhaal

Tijdens een backdoor pilot in het finaleseizoen van The 100 maakten we al enigszins kennis met de spin-off. Dat was in aflevering 8 het geval. De prequel is afkomstig van The 100-maker Jason Rothenberg en speelt zich 97 jaar voor de gebeurtenissen van de originele serie af. De serie begint met het einde van de wereld – de apocalypse vernietigt het grootste deel van de bevolking. We volgen een groep overlevers op de grond terwijl zij moeten zien te overleven in een gevaarlijke wereld. Ondertussen vechten ze voor een nieuwe en betere gemeenschap.

Mocht The CW erin slagen om de prequel naar zijn netwerk te halen, dan is het nog maar de vraag of we de serie later ook op Netflix kunnen bekijken. De streamingdienst sloot in het verleden voor verschillende series een deal, waaronder voor The 100. Of dat ook gaat lukken met de prequel, moet tegen die tijd blijken.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als de The 100 prequel op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?