Trailers

Kom in de sfeer met de trailer van Unbreakable Kimmy Schmidt

Over een maand verschijnt Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 op Netflix en om alvast in de stemming te komen is nu de trailer van deze komische serie te zien. Het volledige derde seizoen is vanaf 19 mei te bekijken.

Sekte

Kimmy Schmidt is een naïef en onwetend meisje. Zij gaat in New York wonen, nadat ze bevrijd wordt uit een sekte. Ze heeft vijftien jaar in deze sekte geleefd en wel totaal afgesloten van de buitenwereld. Ze leefde onder de grond en na de bevrijding gaat er een wereld voor haar open.

Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 op Netflix

Ook in Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 zal ze weer onnozele fratsen uithalen. In de trailer is te zien dat ze aankondigt dat ze een studie wil gaan starten. Uiteraard brengt dit weer het nodige met zich mee. Ondertussen heeft haar goede vriend Titus Andromedon andere problemen aan zijn hoofd. Hij heeft het gevoel dat hij bedrogen wordt en dat accepteert hij niet. Hij gaat de confrontatie aan met zijn vriend én zijn minnaar. Het zorgt voor bizarre taferelen, die inmiddels kenmerkend zijn voor de Netflix Original Serie.

Behalve de wens van Kimmy Schmidt om een college te volgen is ze nog altijd betrokken bij de rijke en arrogante Jacqueline Voorhees. Kimmy moet helpen om de scheiding met Richard Wayne Gary Wayne in orde te maken. Hij zit echter in de gevangenis, terwijl Jacqueline liever niet meer met hem praat.

Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 verschijnt dus 19 mei op Netflix en dat is iets later dan de voorgaande seizoenen. De opnames werden uitgesteld, omdat Ellie Kemper (Kimmy) zwanger was. Inmiddels is ze bevallen van een jongen en zijn de opnames van Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 afgerond. Bekijk hieronder de eerste beelden van Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3.

Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 3 Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?