Laatste nieuws over Netflix

Komediereeks gecanceld door Netflix; derde serie in een week tijd

Netflix zet momenteel met een rode stift heel wat dikke strepen. Het derde slachtoffer in een week tijd is genoteerd. Ditmaal is het gedaan voor Pretty Smart. De komedieserie kon niet overtuigen en zal dan ook niet terugkeren voor een tweede seizoen.

Bijltjesweek

Het is dan ook bijltjesweek op het seriefront. Dat begon vorige week met Raising Dion en vervolgens werd Space Force gecanceld. Allebei deze series hebben twee seizoenen achter de rug. Pretty Smart kwam niet zover, want na één seizoen was het al gedaan met de komediereeks met Emily Osment in de hoofdrol.

Slimme nerd kan niet aarden

Osment speelde in Pretty Smart de slimme Chelsea. Als student van Harvard wil ze een grote carrière maken, maar het loopt nog allemaal niet zo goed. Wanneer ze wordt gedumpt door haar vriend gaat ze enige tijd bij haar zus wonen. Ze komt in een totaal andere wereld terecht waar ze in eerste instantie maar moeilijk kan aarden. En dat moet heel wat hilarische situaties opleveren.

➡ Niets missen over je favoriete Netflix series? Volg deze Facebookgroep!

Young Sheldon

Helaas voor Pretty Smart bleken de grappen niet aan te slaan en werd de serie niet goed genoeg bekeken. Daarom is er nu dus een punt gezet achter de productie. Toevalligerwijs valt dit samen met de promotie van Osment bij de serie Young Sheldon. Ze had hier een gastrol, maar zal vanaf het komende seizoen een vast gezicht in de reeks zijn.

Komedie blijkt lastig

Voor Netflix blijkt het lastig om een goedlopende sitcom/komedieserie te maken. Afgelopen jaar verschenen er diverse reeksen, maar deze zijn inmiddels allemaal gecanceld. Denk daarbij aan Country Comfort, Dad Stop Emberrassing Me! en The Crew. Er volgt spoedig een nieuwe poging met That ’90s Show.

➡ Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?