Laatste nieuws over Netflix

Komedieserie Elise Schaap en Anna Drijver geschrapt door Netflix

Anderhalf jaar na de aankondiging van Fake It Till You Make It was het nog altijd angstig stil rondom deze Nederlandse serie. Nu blijkt dat de productie van Anna Drijver en Elise Schaap is gecanceld. Netflix heeft er een streep doorheen gezet.

Elise Schaap als influencer

Schaap zou het gezicht van de serie worden. geschreven door Drijver en Jelle de Jonge. De komedieserie vertelt het verhaal van Michelle (Elise Schaap) en haar obsessie om influencer te worden. Michelle raakt verslaafd aan online erkenning en gaat daarvoor steeds verder. Hierdoor verblind, maakt ze de relaties met familie en vrienden kapot. Hoeveel volgers ze ook krijgt, het lijkt de leegte die ze voelt niet op te vullen. Maar following gaat boven familie en niks gaat boven de lifestyle en de likes…

Fascinatie van influencers

“Uit fascinatie voor de wereld van influencers, ontstond het idee voor deze comedy serie. We zijn heel trots dat we dit voor Netflix mogen co-produceren en kunnen niet wachten om op de set te staan.” De serie stond gepland voor 2022, maar naar nu blijkt is de Fake It Till You Make It geschrapt door Netflix. “Een combinatie van krappe timing en uitdaging qua beschikbaarheid heeft ons beiden doen besluiten om ons op verschillende andere projecten te concentreren”, zo laat een woordvoerder van Netflix weten aan RTL Boulevard. Vorig jaar verscheen er al wel een aankondigingsteaser, maar daar bleef het dus bij.

Bekijk de teaser van de komedieserie

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?