Laatste nieuws over Netflix

Komedieserie LOVE vanaf vrijdag op Netflix

LOVE Netflix seizoen 1

Een komedieserie die bedacht wordt door Judd Apatow, Paul Rust en Lesley Arfun wordt geheid een succes. Tenminste, Apatow had vele successen met romantische filmkomedies. Vanaf vrijdag kan beoordeeld worden of het hem, samen met Rust en Arfun met LOVE ook lukt om een geschikte romantische serie neer te zetten. LOVE is vanaf vrijdag 19 februari exclusief op Netflix te zien.

Ongemakkelijke situaties voeren de boventoon in LOVE en het draait allemaal om Gus (Paul Rust) en Mickey (Gillian Jacobs). Beide personages zijn totaal verschillend, maar ze hebben met elkaar gemeen dat ze allebei zoekende zijn in hun leven. Ze zijn op zoek naar de liefde. Gus heeft moeite om gelukkig te worden in de liefde vanwege zijn nerdy-karakter. Bovendien kan hij zich in het bijzijn van vrouwen maar moeilijk uitdrukken. Mickey is een stuk wilder en niet op haar mondje gevallen. Juist dat zorgt ervoor dat Mickey regelmatig in de problemen komt, ook op het gebied van de liefde.

Zoals gezegd is de de serie onder andere door Apatow bedacht. Apatow is ook de man achter de succesvolle romantische komedies Trainwreck, Bridesmaids en Knocked Up. Dit is slechts een kleine greep uit zijn successen en de nieuwsgierigheid is groot om te ontdekken of het met LOVE wederom is gelukt. De trailer is alvast veelbelovend, waarin al genoeg grappige en voor velen herkenbaar ongemakkelijke momenten in zitten.

LOVE seizoen 2 komt ook op Netflix

Toen Netflix de exclusieve rechten kocht voor LOVE twijfelde de streamingdienst er niet over dat de serie ook een flop zou kunnen worden. De serie werd namelijk niet vastgelegd voor één seizoen, nee ook het tweede seizoen zal op zeker op Netflix verschijnen. Vrijdag beginnen we met het eerste seizoen van LOVE, het tweede seizoen zal vermoedelijk rond februari 2017 op Netflix te zien zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?