Trailers

Komische crimeserie Murderville belooft echte whodunit

De serie Murderville zal op 3 februari op Netflix debuteren. Deze komische crimeserie heeft een zeer bijzondere insteek, want in iedere aflevering zal een gastacteur moeten achterhalen hoe de zaak in elkaar zit. Dit onder leiding van detective Terry Seattle, gespeeld door Wil Arnett.

Whodunit tot de max

In iedere aflevering van Murderville zal er een moord worden gepleegd, die het team van detective Terry Seattle moet zien op te lossen. Bij dit team zit iedere week een gastacteur. En nu komt de twist van de serie: deze gastacteur heeft geen script gehad! Hij of zij zal dus volledig blind het avontuur in gaan. “Het is aan de gastacteur om te raden wie de moord heeft gepleegd. Soms gaat dat goed… en soms ook niet”, verklapt Arnett alvast.

Bekende gastacteurs

Voor deze rol van gastacteur zijn bekende namen vastgelegd. Het gaat om Conan O’Brien, Annie Murphy, Ken Jeong, Kumail Nanjiani, Marshawn Lynch en Sharon Stone. Het eerste seizoen bestaat dan dus ook uit zes afleveringen. Het geheel is losjes gebaseerd op Murder in Succesville, eerder verschenen op de BBC.

Bekijk de trailer van Murderville

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?