Laatste nieuws over Netflix

Komt After Ever Happy op Netflix?

Komt After Ever Happy op Netflix? De romantische dramafilm draait vanaf 25 augustus 2022 in de Nederlandse bioscopen, maar komt hij daarna ook naar Netflix? Kunnen we hem te zijner tijd op de streamingdienst verwachten?

Giftige relatie

After Ever Happy introduceert Tessa en Hardin, die tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar zijn. Het is echter hoogst onzeker of hun bijzonder gepassioneerde, maar ook ontzettend giftige relatie definitief standhoudt! Een schokkende onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin namelijk van slag en ook Tessa krijgt flink wat voor haar kiezen. Daarom is ze ook niet meer het lieve, simpele meisje dat ze was toen ze Hardin tegen het lijf liep.

Hoe meer er opgeduikeld wordt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen bij zich wegjaagt. Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem nog een béétje kan kalmeren. Hij heeft haar hard nodig, maar is dat andersom ook het geval? Tessa begint zich meer en meer af te vragen of ze hem  kan redden zonder zichzelf te verliezen.

Komt After Ever Happy op Netflix?

Dat klinkt allemaal behoorlijk interessant, maar nu wil jij natuurlijk weten of After Ever Happy ook naar Netflix komt! De film is het vervolg op After We Fell en After We Collided en die maken in de Verenigde Staten onderdeel uit van het aanbod van de streamingdienst. In Nederland zijn ze echter alleen via Amazon Prime Video te bekijken, en dat zal vermoedelijk dus ook voor After Ever Happy het geval zijn; hoogstwaarschijnlijk vanaf begin 2023.

Vóór het zover is kun je natuurlijk inschakelen op de film via Pathé Thuis, naar verwachting ongeveer tegen het einde van het jaar en met een beetje geluk al in de herfst. Hou de app van Pathé Thuis vooral in de gaten!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer After Ever Happy toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?