Laatste nieuws over Netflix

Komt After Everything op Netflix?

Komt After Everything op Netflix? De romantische dramafilm, het vijfde deel van de After-reeks, draait vanaf 13 september in de bioscopen, maar begeeft hij zich daarna ook een weg naar Netflix óf moet je een andere dienst gebruiken om deze titel te checken?

After Everything

After Everything is niet alleen het vijfde, maar tevens het laatste deel van de After-serie. Althans, soort van dan. De synopsis van het aanstaande drama luidt als volgt: “Het vijfde en laatste deel van de After-serie draait om de emotionele ontknoping van de tijdloze romance tussen Hardin en Tessa. Ze hebben alles al meegemaakt als koppel, dus de enige vraag die overblijft is: wat gebeurt er After Everyting?” Het vierde deel, After Ever Happy eindigde met een dikke, vette cliffhanger, waarop in de nieuwe film voortgeborduurd wordt. Hierna worden er overigens nóg twee films gereleaset, een prequel vanuit het perspectief van Hardin en een sequel over de kinderen van Hardin en Tessa.

Snap jij het nog? Nee? Laten we het dan nog wat moeilijker maken! De After-films zijn allemaal gebaseerd op de boekenserie van Anna Todd, die begonnen als ‘fanfiction’. After Ever Happy vertelde het verhaal van het laatste boek, waardoor After Everything zich dus een beetje in het luchtledige bevindt… Hoogstwaarschijnlijk wordt het laatste boek nog een keer aangewend voor de zwanenzang van de filmserie.

Komt After Everything naar Netflix?

Nu de hamvraag: komt After Everything ook naar Netflix? Het antwoord: nou, dat weten we eigenlijk niet. Wat in ieder geval zeker is, is dat Pathé Thuis op een gegeven moment zal beschikken over de film, hoogstwaarschijnlijk dit najaar nog. En wat de streamingdienst betreft, dat ligt een beetje gecompliceerd. We hebben namelijk te maken met verschillende markten en in de Verenigde Staten stonden álle After-delen al wel op Netflix, waar we het in Nederland moeten doen met deel 1. Dat maakt het behoorlijk onwaarschijnlijk dat deel 5 onderdeel uit zal maken van het aanbod van de streamingdienst. Máár: zoals we hierboven al genoemd hebben, After Everything komt sowieso op Pathé Thuis te staan. Daar kun je hoe dan ook terecht voor je fix!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Elemental toch op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?